Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

1ο Συνέδριο Δελτίο τύπου 5-4-2012



Δελτίο τύπου 5-4-2012

Το πρώτο Συνέδριο του ΕΠΑΜ είναι γεγονός.

Στις 6 - 7 - 8 Απριλίου στην αίθουσα "ΜελίναΜερκούρη" του ΣΕΦ ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο αγρότης, ομικρός και μεσαίος επιχειρηματίας, ο επαγγελματίας, ο φοιτητής, ο άνεργοςενώνουν τις δυνάμεις τους για να γκρεμίσουν το καθεστώς κατοχής που έχουνεπιβάλλει στην χώρα μας οι ξένοι επικυρίαρχοι και οι ντόπιοι υποτακτικοί τους.

Αναλαμβάνουμε δράση γιανα βάλουμε τέλος στις πολιτικές που οδηγούν στην φτώχεια, στην ανεργία, στην ισοπέδωση των δικαιωμάτων μας, τηναπώλεια της εθνικής κυριαρχίας και το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου.

Δημιουργούμε ένα μεγάλοκοινωνικοπολιτικό μέτωπο που θα συμβάλει καθοριστικά στην ενότητα του λαού πέρακαι πάνω από κομματικές και ιδεολογικές διαχωριστικές γραμμές.


ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ - ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΤΙΚΑ
Η προσωρινή Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
            http://www.epam-hellas.gr/

info@epam-hellas.gr                            info.synedrio@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά, ει δυνατόν πεζά, και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.