Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Δεστε ποιος μιλάει για αξιοκρατία! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης!


"Nα ξεφύγουμε από την έννοια της μονιμότητας και να περάσουμε στην έννοια της αξιοκρατίας και της αξιολόγησης"

Σωστά. Έχει δίκιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν μπορεί να μας κυβερνά μόνιμα η οικογένεια Μητσοτάκη, η οποία βρίσκεται άγνωστο πώς, από πού και από ποιόν επί σχεδόν έναν αιώνα και συνεχώς στα δημόσια αξιώματα χωρίς να περάσει ούτε καν από τον ΑΣΕΠ!!! Να ξεφύγουμε λοιπόν από τη μονιμότητα, και κατ΄επέκταση και την κληρονομικότητα, και να πάμε στην αξιοκρατία και την αξιολόγηση. 

Εσείς θεωρείτε οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι άξιος για Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης; Μπορούμε να κάνουμε μια έρευνα γι αυτό και να τον αξιολογήσουμε (ψήφισε στη στήλη δεξιά). Επειδή φαντάζομαι πως όταν μιλάνε για αξιολόγηση εννοούν πως αξιολογητής είναι ο λαός, ή αλλιώς αυτός που δέχεται τις παρεχόμενες υπηρεσίες... Ή μήπως όχι;;; Αλήθεια, ποιος είναι ο αξιολογητής; Η Τρόϊκα την οποία κανένας Έλληνας δεν ψήφισε ποτέ; Η Γερμανική κυβέρνηση την οποία επίσης κανένας Έλληνας δεν ψήφισε; Μα, τι λοιπόν, είμαστε αποικία;;; Υπαγόμαστε σε ξένα κέντρα εξουσίας; Η κυβέρνησή μας είναι εικονική, εκτελεί άνωθεν ή και έξωθεν εντολές;

Πόσο ακόμα θα τους κοιτάς, θα τους ακούς και θα τους αναγνωρίζεις απόλυτη εξουσία επάνω στη ζωή σου; Τι άλλο πρέπει να σου κάνουν για να ξυπνήσεις και να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά, ει δυνατόν πεζά, και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.