Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ανακοίνωση της συνέλευσης ΕΠΑΜ Νοτίου Τομέα:

Συναγωνίστριες, συναγωνιστές, μέλη και φίλοι,



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η συνέλευση του Νοτίου Τομέα στη χθεσινή της συνάντηση, αποφάσισε να συμμετάσχει στην κινητοποίηση της Εναλλακτικής Δράσης για το Ελληνικό ενάντια στην ψήφιση του σχεδίου νόμου του ΥΠΕΚΑ για την "Αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού" και καλεί τα μέλη των πυρήνων του Νοτίου Τομέα να δώσουν το παρόν τους σήμερα Πέμπτη 22 Μαρτίου, στις 6:00 μμ στο Σύνταγμα, με τα αυτοκόλητα του ΕΠΑΜ στο πέτο τους.

Η απόφαση ελήφθη μετά από εισήγηση του Πυρήνα της Γλυφάδας που παρακολουθεί στενά το θέμα και έχει λάβει ενεργά μέρος σε όλες τις σχετικές δράσεις και κινητοποιήσεις όλων των εμπλεκομένων φορέων, της Εναλλακτικής Δράσης, της Επιτροπής Αγώνα και του Δήμου Αργυρούπολης - Ελληνικού.
Απευθυνόμαστε επίσης και στους άλλους πυρήνες του ΕΠΑΜ στην Αττική και καλούμε τα μέλη τους ενισχύσουν με την παρουσία  τους τους συναγωνιστές του Νοτίου Τομέα.


Συναγωνίστριες και συναγωνιστές, έχουμε επίγνωση ότι αυτές οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας, καθώς έχουμε επικεντρώσει, όπως οφείλουμε, όλες μας τις δυνάμεις και όλες μας τις προσπάθειες στις διαδικασίες πραγματοποίησης του Συνεδρίου μας.

Γνωρίζουμε επίσης ότι το κάλεσμά μας αυτό φτάνει σε σας την τελευταία στιγμή, ωστόσο, το θέμα του Ελληνικού πλησιάζει πια στο "σημείο μηδέν" και η αλήθεια είναι ότι, αν ο Ελληνικός λαός επιτρέψει την "αξιοποίηση" του Ελληνικού, αυτής της τεράστιες έκτασης των 6.200 περίπου στρεμμάτων, με πρόσχημα την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος και την μετατροπή τους, μαζί με την παραλία του Αγίου Κοσμά, σε ένα νέο πολεοδομικό κέντρο, ουσιαστικά μια "πόλη μέσα στην πόση", θα έχουμε χάσει μια μεγάλη μάχη.

Όσοι λοιπόν από εσάς μπορείτε, ελάτε το απόγευμα στις 6:00 στο Σύνταγμα, στο συνηθισμένο σημείο συνάντησής μας, μπροστά στη Μ. Βρετανία, να ενώσουμε και τη δική μας φωνή με αυτή των κατοίκων της περιοχής που δίνουν τη μάχη για τη διάσωση του Ελληνικού από τους Τροϊκανούς και τη δημιουργία δημόσιου και κοινόχρηστου Μητροπολιτικού Πάρκου που θα αποτελέσει πνεύμονα πρασίνου για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.


Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά, ει δυνατόν πεζά, και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.