Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αυτή την Κυριακή ψηφίζουμε !


    Ολοκληρώθηκαν την περασμένη Τετάρτη, στον Τομέα μας οι απαραίτητες συζητήσεις όλων των πυρήνων, πάνω στο θέμα της διαδικασίας της ψηφοφορίας, για την απόκτηση νομικής μορφής του Μετώπου και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ανακοίνωση των προσ. επιτροπών αλλά και την μελέτη των νομικών του Μετώπου. 

Δόθηκε δε ικανός χρόνος σε  όσους το  επιθυμούσαν να τοποθετηθούν, σχετικά με τις εναλλακτικές δυνατότητες που αφορούν την νομική μορφή του ΕΠΑΜ,  και ενισχύοντας έτσι, και την ελεύθερη διατύπωση ιδεών και απόψεων μέσα στο Μέτωπο.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της ψηφοφορίας  μας, συγκροτήθηκε μετά από πρόταση των πρ. Κεντρικών Οργάνων του Μετώπου,  Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή από μέλη του Ε.ΠΑ.Μ. η οποία κατέληξε στην εξής διαδικασία:

1. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί την   Κυριακή 11/ 3/ 2012  σε όλους τους πυρήνες του Ε.ΠΑ.Μ. πανελλαδικά σε τόπο, ώρα και με διάρκεια που θα καθορίσουν οι Συντονιστές των πυρήνων.
Για τον Τομέα μας αποφασίστηκε ο χρόνος διεξαγωγής της ψηφοφορίας στους κατά τόπους πυρήνες να διεξαχθεί από τις   11:00 έως τις 16:00 

2. Το ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν τα μέλη μας είναι: Συμφωνείτε το Ε.ΠΑ.Μ. να λάβει τη νομική μορφή του κόμματος, διατηρώντας τον πολιτικό χαρακτήρα του Μετώπου; Συμφωνώ ή Διαφωνώ.

3. Η ευθύνη διεξαγωγής της ψηφοφορίας με τη φυσική παρουσία των μελών στους πυρήνες θα αναληφθεί από τριμελή Εφορευτική Επιτροπή του κάθε πυρήνα, είτε ταυτιζόμενη με τα μέλη του Συντονιστικού, είτε ειδικά εκλεγμένη για τη συγκεκριμένη ψηφοφορία.

4. Πριν από την αποχώρηση από το χώρο της ψηφοφορίας, θα επιδίδεται στον κάθε ψηφίσαντα ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (Σ.Ε.Φ) ΣΤΙΣ 14/3/2012

5. Παρακαλούνται οι ψηφοφόροι, να προσέρχονται  με αποδεικτικό της ταυτότητάς τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά, ει δυνατόν πεζά, και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.