Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ)
ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ,  ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ  Τετάρτη 14 Μαρτίου ώρα 14:00 - 22:00

  Ολοκληρώθηκαν χθες, με μεγάλη επιτυχία οι κατά τόπους ψηφοφορίες για την Νομική μορφή που πρέπει να λάβει το ΕΠΑΜ. Αναμένουμε τα αποτελέσματα ...

   Έχουν περάσει οκτώ μήνες από την ίδρυση του Μετώπου μας που αναπτύσσεται ήδη με γοργούς ρυθμούς σε όλη την χώρα και έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, με τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις του, την μαχητικότητα και την ζωντάνια του. Προχωράμε τώρα σε σημαντικά θεσμικά και οργανωτικά βήματα.

Ένα βήμα στα πλαίσια του προσυνεδριακού διαλόγου και για την καλύτερη οργάνωση του 1ου Συνεδρίου του ΕΠΑΜ είναι και η   ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ   όλων των μελών από τους πυρήνες Αττικής του Ε.ΠΑ.Μ. με σκοπό να γίνει εκτίμηση της πολιτικής ατάστασης, των άμεσων πολιτικών εξελίξεων της κρίσιμης περιόδου που διέρχεται η χώρα και των τρόπων με τους οποίους πρέπει να οργανωθούμε και να απαντήσουμε. 

Ανάλογες συνδιασκέψεις θα διοργανωθούν σε όλη την χώρα, με πρωτοβουλίες των κατά τόπους Τομέων μας, μέχρι την έναρξη του 1ου Συνεδρίου, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 - 8 Απριλίου.

Στη Συνδιάσκεψη μπορούν να συμμετέχουν εκτός από  τα μέλη μας,  και οι φίλοι του ΕΠΑΜ,  που  θα πρέπει όμως προηγουμένως, να εφοδιαστούν με διαπιστεύσεις, όπως και με  κάθε άλλο συνεδριακό  υλικό.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριες θα ανταποκριθούν με όλη την δύναμή τους στους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

Το καθεστώς μέρα με τη μέρα σκληραίνει τη στάση του για να καθυποτάξει κάθε φωνή αντίστασης του Λαού μας από οπουδήποτε και αν προέρχεται.

Το Ε.ΠΑΜ., όπως ακριβώς το είχαμε διακηρύξει, έχει αναλάβει την πολύ δύσκολη αποστολή να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να οργανώσει τα εκατομμύρια των Ελλήνων και να γίνει η πρωτοπορία στον παλλαϊκό Αντιστασιακό Αγώνα του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχει πλέον ούτε ο ελάχιστος χρόνος για εφησυχασμό.

΄Η ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ !


Η πρ.Πολιτική και Οργανωτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή πιστεύουμε στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση, διατηρούμε το δικαίωμά του να μην αναρτούνται σχόλια που είναι υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα των αρθρογράφων ή έχουν σκοπό την διαφήμιση και την προβολή προϊόντων.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε Ελληνικά, ει δυνατόν πεζά, και όχι greeklish ακόμα κι αν "φοβάστε" για την ορθογραφία σας.